Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Kärlekens tjänst.

~Jag ska finna vägen till Ditt hjärta~

På ett riskfullt uppdrag
i Kärlekens tjänst
Skall jag få dig
att bli min,endast min
Om du kapitulerar
lovar jag att du
ska få äga min hud
Var inte rädd
Kärleken ger
många möjligheter
även fast det inte
alltid syns på ytan




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 148 gånger
Publicerad 2010-05-21 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta