Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig

Du är min rädsla
Men även min trygghet
Du manar fram mina sämsta sidor
Men även mina bästa
Du får mig att hata dig så mycket
Men även att älska dig över allt annat
Du får mig att tappa bort mig själv
Men även att kunna uttrycka mig som den jag är




Fri vers av Erev
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-21 14:17



Bookmark and Share


  Noomi Henning
jätte fint skrivet gumman, har verkligen saknat att läsa texter från dig ^^ <33
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev