Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökande Själ

Jag har försökt på alla sätt.

 

Jag letade bland mina sängkläder.

Jag hittade biten som innehöll dom fina minnena vi delade där...

 

Jag letade bland rutorna på msn.

Jag hittade biten med alla dikter vi skrivit till varandra som ingen annan själ har läst.

 

Jag letade bland sprickorna i mitt eget hjärta.

Jag hittade biten med all kärlek som fortfarande slår bara för dig.

 

Jag letade bland alla drömmar jag haft om dig.

Och jag hittade biten som innehåller all min längtan efter dig.

 

Jag har hittat många bitar...

Både dåliga och bra

 

 

Men du har rätt, jag kan inte hitta alla bitar

 

Men jag svär på att jag ska laga det någon dag...

 




Fri vers av Himuro
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-21 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro