Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo. Det finns stunder.


Jo det finns stunder
då jag hellre
skulle vilja vara
hos dig

Jag kommer också ihåg
dagarna
när du sköljde över
min själ
som en våg korsar
sig själv

Jag minns väl dig
så som du var då
en pojke på väg till
att bli man
och du var min
på vägen

Jo det finns stunder
då jag hellre
skulle vilja vara
hos dig

Jag påminns väl
även jag
de dagar
heta fuktiga
daggdroppande
grässtrån
på vår hud

Även jag kan minnas
styrkan och tron
vår kärlek skulle
överleva övervinna
inga tvivel
omgav den

Jo det finns stunder
då jag hellre
skulle vilja vara
hos dig

Men det sägs
att det ska komma
dagar
då du inte
är här

Precis som då
jag minns
även dessa dagar
tårar tomhet
stolthet krälandes
i dina fotspår

Så nej, även om det
finns stunder
som jag hellre skulle
vilja vara hos dig

Finns det andra
ställen
där jag väljer
att
vara




Fri vers av Majalis
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-21 18:27



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
känner lite igen mig. Jättebra skrivet.
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis