Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger upp


bara för idag tänker jag inte kämpa mer
tänker bara ta och acceptera det livet ger
ta mej an det jag orkar och vill
hoppas på tillit och att livet mej det jag behöver
trots att det verkar vara allt annat än klöver

Tänker inte klandra mej eller dej
för vi kan inte göra nåt alls
vi vill ha känslan av kontroll
veta det som ska ske

just idag har jag gett upp
jag kan bara buga och hoppas
det inte ger mer än jag kan hantera
sluta be för länge sen då jag inte riktigt tror mej begripa
vad i hela fridens värld är det jag kan behöva

jag låter bitar bara falla på sin plats
bara för idag tänker jag låta allt vara som det är
tänker inte sprattla mer utan bara göra det som känns rätt
och detta att sluta kämpa är allt annat än lätt




Fri vers av Lotti
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-21 19:02



Bookmark and Share


  Miss Mod
Att sluta kämpa är svårt och det beskriver du lätt, bra text.
2010-05-22

  LassO
Bra
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lotti
Lotti

Mina favoriter
Hon känner, men jag ser!