Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är osäker på.....


Om så tusen stjärnor

visade dig vägen

till min själ


Är jag osäker

på din förmåga

Att hitta mitt väl


Om så miljoner ljus

stod vid kanten

på din vandring

är jag säker

på din förmåga

att Irra kring


Om så Gud klev ner

stod framför dig

I vägen för din ande

Är jag osäker

på ditt fortsatta

letande


Om så jag stod där

Mitt i ditt liv

Är jag osäker

på om du skulle

ta ett enda kliv


Till mig.




Fri vers av Majalis
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-21 23:46



Bookmark and Share


  M_Franke
Fin text, otroligt känslosam *applåder*
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis