Fågeltjärnen.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeltjärnen.




En tidig lördagmorgon.

 

 

 

Vi åker tidigt på morgonen

till tjärnen

som ger en otrolig ro

i själen.

Det finns en hel del fåglar här

men denna morgon

är det lungt ,

ett flertal fåglar ser vi.

Vi gör en eld och äter frukost.

Vi ser spår som är

misstänkta björnspår.

Under förra veckan har det

synts en björn i byn.




Bunden vers av Annmargreta
Läst 448 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-22 12:04



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Lite oroande med björnspår!.. men kanske vacker fågelsång! eller inte varnar?.. applåder
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta