Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger.

Min hunger plågar mig
Är Du min räddning
eller Byte?
Varför skall jag
behöva gömma mig?
Ni är inte ensamma
i natten
Vi vakar,söker
Dina ögon väcker
någonting inom mig
Kan det kallas ömhet?
Mina ögon kan
åter se färger
Dina läppar lämnar
brännande spår
mot min annars kalla hud
Är det Du som kan
tämja odjuret
som ryter inom mig?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 137 gånger
Publicerad 2010-05-22 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta