Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig

Genom stadsbruset hör jag fåglarna
stämma upp i klagosång ovan molnen
Ett steg mot ljuset, dörren stängs
bakom mig
Upp från tunneln via en trång gång
Du har väl väntat länge nu
Men jag har kämpat för dig,
jag har slagits för dig
och jag har längtat
Jag har funnits för dig,
jag har sprungit till dig
och jag har drunknat

Genom molnen ser jag solskenet
blända mig blind bortom synen
En blinkning i fel riktning, du går
bort från mig
Upp på bussen över de branta stegen
Det var väntat men ändå
Jag har gråtit för dig,
jag har sparkats för dig
och jag har fäktats
Jag har dödat för dig,
jag har skrikit för dig
och jag har fängslats

Tätt i stegen följer jag dig
genom gången, till sätet bakom
Jag sätter mig ned och blundar
Bedövad av solen och fåglarnas klagosång
Ett skrik ekar genom huden
när du plötsligt slår dig ned och smeker mig,
viskar ett ord och ler
Och jag har andats för dig,
jag har sprungit för dig
och jag har ramlat
Jag har hoppats för dig,
jag har tystnat för dig
och jag har torkat

Jag har flugit för dig,
jag har brunnit för dig
och jag har stannat




Fri vers av Ummm~oh~yeah
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-22 23:00



Bookmark and Share


  tom boreland
det här är stort
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah