Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill aldrig mer behöva vara med om en sådan hemsk vinter som den som nu dött... eller somnat... nu när jag vaknat ;)


Sommar

Jag dansar under ljusblå himmel och solens strålar
Ljummet regn och jag älskar
Daggvått gräs mellan tårna på morgonen
klibbar fast som sniglarna längs vägen

Jag skrattar i hetta och manisk luftfuktighet
Bedövande åska och jag svettas
Friska vindar genom håret om kvällen
gör mig sval som stenarna i skuggan

Jag dansar i tunna tyger och på nakna ben
Glödande sol och jag flämtar
Snustorrt grus i skorna när jag kommer hem
skaver sönder som rådjurets horn mot träden

Jag skapar i ensamhet med dörren på glänt
Pigga fåglar och jag vaknar
Surrande insekter runtom mig varje dag
väcker mig ur vinterns djupa dvala




Fri vers av Ummm~oh~yeah
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-23 21:23



Bookmark and Share


  tom boreland
här kommer minst 3
sådana vintrar till nu på raken
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah