Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Can't take my mind of you.


Rapps 3

Jag sprang upp
tog på mig den osexigaste av alla dina förstora
T-shirts

Efter den romantiska komedin och pizzan i kartong
somnade vi trötta efter dagen
i en sked på soffan

du och jag

dujag
viärsomettnuförtiden
behöver knappast säga något

Kändes kanske onödigt
där i mörkret
att slösa kraft
på att säga något så självklart
som
Jag älskar dig

Men jag tycker det är den vackraste meningen i världen

För dina ögon glittrar och du håller om mig extra hårt innan du svarar
tryggare än mig i dina armar
fångad i din omvärld
kan ingen vara.




Fri vers av Karin E
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-23 21:48



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
GIH!!!
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E