Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret.

I mörkret finner Vi
varandra på nytt
Låter vår hud
se åt oss
känna åt oss
I mörkret
dunkar våra hjärtan
kraftigare,mer livfullt
Som om Vi
föddes på nytt
in i något bättre
något renare
som bara Vi
förstår,delar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-23 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta