Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ochsåvidare ochsåvidare

Skyller
ifrån sig
på sig

skriker
på sig
ifrån sig

Gnager
ifrån sig
på sig

men de älskar varandra
en kram så är allt löst

ochsåvidare ochsåvidare
i snart 25 år.




Fri vers av Karin E
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-23 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E