Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidrörandet

Vid första
vidrörandet
tänkte jag
Han är det.

Vid första
vidrörandet
såg jag
ett litet barn med
isblå ögon
och mörkt hår.




Fri vers av Karin E
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-23 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E