Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

Påväg dit igen nu, jag känner hur tåget rör sig sakta
jag hänger inte med, men jag vet ändå så tydligt vart jag ska.

ner dit igen.




Fri vers av ooolinneaooo
Läst 283 gånger
Publicerad 2010-05-23 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ooolinneaooo