Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du säger


du säger
det är försent

men minns
vad du sa om
blommande öknar
frost i juli

jag tror dig
men du har fel




Fri vers av especiales
Läst 568 gånger
Publicerad 2005-11-13 09:36



Bookmark and Share


  sotlugg
jag vill veta om tanken bakom
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

especiales
especiales