Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låter lika men stavas inte på samma sätt


Nya homofoner m m

Lystet hov råna kyrkvärds håv
och syna en sen men chic aktris
i naket skick visa sig på scen.
Pöbeln sa att nog var aktens clou
lejons klo som rev i strippans ben

Tjeck förfalska check
och köpte so på zoo.
I farlig zon djärv hans son
våga vattna son vid sån.
Törstig järv så käck
sarga halsen på'n.

När kittelflickar'n doppa sfär
i vådlig syra gjord av bor
hann man få han på en bår,
där han otäckt otäckt svär.




Fri vers av Lady Alassa
Läst 956 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-24 22:31



Bookmark and Share


  yoakimu
Vilken härlig språklek! Briljant! :D
2010-09-19

  Anya VIP
Härlig lek med ord! Läser den med ett leende på läpparna!
2010-09-16

  lilla t
*garvar* strålande
2010-09-02

  Anna*
*skratt* och applåder för finurligheten!
2010-05-25

  thyra
Härligt kul funnet och påkommet!
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lady Alassa
Lady Alassa