Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heartbreaking

Allt jag vill är att vara nära dig,
Vill visa att du är allt för mig.

Men varje gång du stöter bot mig,
Går det som en stöt genom mitt hjärta.

Och ja,
Det gör ont

Jag vet att du inte bryr dig på samma sätt som jag,
Men jag undrar om du ens har förstått att du gör mitt hjärta illa.

Jag hoppas att du inser det snart,
För det är där inne du finns.

Du har alltid en plats i mitt hjärta,
Vill aldrig göra dig illa.




Fri vers av ThatsNotMe
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-25 01:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket fin!
2014-01-14

  aol
så ruggigt berörande skrift
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

ThatsNotMe
ThatsNotMe