Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är sommar i mitt universum

Krossande skimmer
sticker hål i min himmel
blandar vitt och blått med guld
en palett, ett hav,
en oändlighet
välvd över en evighet

Som ett gruskorn i ett universum
står jag
En strimma ljus
i ett enda ögonblick
med ett mirakel över mina axlar
och hela världen under mina tår

blinka inte
för jag kanske försvinner
i en evighet
större än du och jag
någonsin skulle kunna förstå




Fri vers av Jazz Baronen
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-25 01:57



Bookmark and Share


  Gigi
Du skriver mycket bra texter!!
Denna berörde mig verkligen!
2010-06-15

  Mikaela P
Åh jag gillar den här. Så.. skör och vacker. Damn it, jag älskar allt du skriver!
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Jazz Baronen
Jazz Baronen