Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke i kyrkbänken, hur mycket vårt samhälle influerats av Jesus.


Dialog mellan himmel och jord!

Mona Sahlin säger:
Den som röstar på mig ska få höjd A-kassa och
lägre anställningsavgift

Bredbandsbolaget säger:
Den som köper bredband av oss skall aldrig
vara utan snabb uppkoppling

Jesus säger:
Den som tror på mig skall aldrig
hungra eller törsta


Thomas Di Leva säger:
Vem ska jag tro på?




Fri vers av Karin E
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-25 08:54



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Tro på människan. :)
2010-05-25

  Kim VIP
Och skolministern bankar in i elevernas hjärna att de är odugliga, lata! Det är dags för nya tankar, el hur?
2010-05-25

  aol
en så bra sann skrift,

läs om du vill vad Mats Henricksson skrev just nu,
om just det du sa
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E