Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan log mot mig

Lyckan log med
sina strålande ögon
mot mig idag
Tårarna som frigjordes
mot min kind
var av vördnadsfull
tacksamhet!
Jag kände mig stark
som aldrig förr




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 96 gånger
Publicerad 2010-05-25 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta