Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I don´t belong to you

I don´t belong to you
I´m my own person
No regretfull eyes
can win my sympathy
I know who you are
A selfish monster
without any feelings




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 124 gånger
Publicerad 2010-05-25 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta