Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ojoj länge sen




klychéartade förälskelser

 

Och det är en sån klyché
men jag kan inte låta bli att undra
vad tänker du på nu?
var är du vad gör du vad tänker du på
Med ett två tre aldeles för många landskap som fladdrar förbi mina ögon
bakom en tunn ruta
(som håller syret du andas långt bort från mig)

 

Och allt det där
det flyger förbi mina djävla ögon och jag skulle inte bry mig
om vart jag var om vad jag gjorde
bara jag fick vara där och göra det med dig.


Du är så förskräckligt långt borta
men ändå är du mig så djupt inpå livet
tätt intill min kropp och helvete


Jag hatar att vara utan dig.



Och det är en sån klyché
men jag skulle inte överleva utan dig
utan dina andetag skulle inte syret vara någonting värt.
utan dig spelar ingenting längre någon roll

 

Vill bara ha dina fingertoppar mot min hud
och din kropp alldeles för nära.

Så nära som ingen någonsin skulle fått gå.



Och det är en sån klyché
men det är sant.

 


Och jag kommer aldrig älska någon,
så som jag älskar dig.

 




Fri vers av TedEdFred
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-25 13:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vad är en klyché? En klyscha eller en kliché eller en sammanblandning av dessa båda, till ett nyord?
2013-08-23

  greajt
gillar, bra bra
bra
2010-12-24
  > Nästa text
< Föregående

TedEdFred
TedEdFred