Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly

Vi alla flyr, vissa utan att veta om det och andra vet att de gör det utan att göra något åt det.
Vi alla flyr, vissa utan att veta vart och andra vet precis.
Vi alla flyr, vissa utan att veta varför och andra,
vet.

Vi flyr från vardagen, vi flyr från morgondagen.
Vi flyr från verkligheten, vi flyr från det overkliga.
Vi flyr från hatet, vi flyr från kärleken.
Vi flyr från de vi älskar, vi flyr från de vi hatar, vi flyr från alla människor, vi flyr från allt levande.
Vi flyr från ord.
Vi flyr från röster.
Vi flyr från luften, vi flyr från marken.
Vi flyr.
Vi alla flyr.
Vi flyr från tomheten och vi flyr från allt som inte får plats.
Vi flyr från smärtan, vi flyr från lidandet.
Vi flyr från tankar och vi flyr från allt.

Jag vill sluta fly.
Jag vill sluta.
Fly.




Fri vers av Linnea Ingrid Marie
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-25 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Ingrid Marie