Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mig , jag och nuet

Regnet rinner längst min askgråa hy
Sköljer bort känslan av skamm & förtret
rinner ner i dom öppna såren och tar med sig det onda ut
Skriker ut i natten , skriker av smärta & sorg
Sliter av håret i ren aggression.
borrar in naglarna i huden längst ansiktet och drar sakta , sakta känner hur blodet långsamt rinner längst min kind , likt en tår droppar det på marken .
Till slut bildas en liten liten pöl , en pöl där jag kan spegla mig
När jag ser mig själv börjar tårarna rinna
och jag tänker för mig själv.....................

Vad Har Jag Ställt Till Med




Fri vers av monochromatic
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-25 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monochromatic