Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns

Det finns en liten skärva av mitt hjärta där ingen varit

Ett litet hörn av min själ ingen sett

Någon promille av mig som bara är jag

Något oförstört

Något oskadat




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-25 22:30



Bookmark and Share


  Amorina
Vackert! Var rädd om den biten!
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman