Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på mina tankar om de senaste dagarna , hemma från skolan idag,. Vill gömma mig från allt o alla.


Lurad, sviken o dum.

Att tro på någon kan komma att bli ens största misstag.
Jag stod upp för dig när alla sa jag gjorde ett misstag.
Jag ville ge dig chansen att visa för mig att du va värd det.
Jag offrade mycket för dig, jag öppnade mitt hjärta.
Jag trodde på dig, jag ville tro på dig.

Men du gjorde mig besviken, du svek mig.
Nu känner jag mig lurad, tom inuti.

Allt jag sa för att få folk att lämna mig ifred,
Allt jag sa för att dom skulle sluta få mig att vilja sluta träffa dig.
Jag trodde verkligen på dig då du sa att du skulle sluta med spriten, sluta såra folk, ändra din attityd.

Nu är det jag som blev lurad, sårad och framför allt vill greppa spriten.
Jag vill lämna allt bakom mig, men det svåraste är alltid att glömma.
Men jag lovar mig själv jag kommer aldrig bli som du, jag tänker ligga kvar i sängen. Gråta tills det inte finns några kvar. Sen ska jag ta mig i kragen och försöka gå vidare.

Medan du alltid kommer förbli en sprit missbrukare, knulla allt som rör sig och käfta med folk. Men konstigt nog tycker jag fortfarande synd om dig, känner behovet att hjälpa dig . Men det skulle nog aldrig ändra dig!




Fri vers av Missrebecka
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-26 14:43



Bookmark and Share


  Christopher Constantinos Bernardi
Det viktigaste är att du har ett stort hjärta
Och är något att vara stolt över

Kanske vi som eldsjälar får ta dessa smällar då och då
Men vi uprätthåller den fina balansen i livet

Gråter med dig för denna sorg du fått tagit
Men håll huvudet högt när tiden är rätt

Och se dig själv som någon som kan se något fint i fulhet

Bokmärker denna fast den gör ont i reflektionerna av tidigare förhållanden man stött på

Kram
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Missrebecka
Missrebecka