Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under redigering


Emellan Alpha och Omega

Jag såg en tragedi igenom denna så tydliga komik
En sann faktor utifrån så förfinad instinkt

Idioti målad igenom abstrakt förädlad renhet
Där Kaos möter Frihet likt Död synar liv


Möter dessa två ansikten av samma släkte
Där ordet massmord visar oss hatkärlek med sitt rätta namn
Politiskt korrekt eller inom Lagens armar

Likt märkliga djur vi skådar världen
Bestämmer vilka som får leva och vilka som har rätt att dö
Vilka som har rätt och fel

En galenskap vi människor alla tungt bär på




För när vi så rastlös i årtusende regerade hela näringskedjan
Blev vår egen en balans att försöka upprätthålla

O dess cykel börjar åter repeteras igen
Död synar kärlek, Liv släcker Kaos








Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 501 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-26 15:21



Bookmark and Share


  Filosofen2
Såg denna animerade barnfilm. De flyr för att kunna älska varann, men vänder åter för att rädda flocken... Fick en tår i ögat då jag insåg att våra underbara tjejer och killar som vill välja inte möter annat än hat och död. De flyr och kommer de åter dör de...

Jag tror att denna filmen ville visa att det inte hjälper att hata, vara rasist, önska onda handlingar till andra. Budskapet är Var rädda om varann och älska den du väljer.
2012-03-07

    Viking Holmström
Jätte vackert! Det är ett härligt språk du använder!
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi