Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglars frestelse....




Jag tittar på mig själv i spegeln...

Glorian har visst hamnat lite på sniskan!

Äh. det gör inget!

Auran är stark!

Jag känner lite på skäggstubben, pillar mig i örat....

och blir nästan


kåt!




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 486 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-26 23:17



Bookmark and Share


  Philipp Willi
fan. uppmärksammade nyss att du skrev det här två dagar innan jag publicera "spegeln" jag borde ha publicerat den när den var klar istället, för nu ser det ju dumt ut.
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson