Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart är kort...kortkort.

Hon hade minst
sju ljuvliga bröst
och jag var så lycklig

vaknade tyvärr
allt för snabbt
i världens
jävla baksmälla





Fri vers av W.Riter
Läst 343 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-27 09:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även jag har ibland drömt om stora, en so...
baksmälla istället för flugsmälla...
åsna istället för häst...
2010-05-27

  Smörblomma
Mm. Underbart är kortkort, baksmällan mindre trevlig.
2010-05-27

    ej medlem längre
ha ha snacka om att se dubbelt ... eller
2010-05-27

  Maria Natasja
Kvinnorna i mina drömmar har oftast 8 bröst..men jag fattar galoppen..Bra skrivet.
2010-05-27

  Blåbäret
skrattar
"man försöker ju snappa upp både det ena och det andra"
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

W.Riter
W.Riter