Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Det var aldrig en tillfällighet
att jag förblev övergiven.
Det var aldrig en slump
att jag var urholkad inuti
att jag inte längre ägde
förmågan att känna.

Och det var därför aldrig heller
konstigt att kärleken
aldrig lyckades nå mig
aldrig lyckades nå ända fram.

För jag var aldrig tillgänglig
och min stenmur var för tjock.




Fri vers av teateatea
Läst 298 gånger
Publicerad 2010-05-27 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teateatea
teateatea