Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förundran

Jag förundras än
över den
bittra smaken
av Ditt Svek
Jag försöker
att glömma,ignorera
men minnen attackerar
skoningslöst,grymt
Kan någon
hela mina ärr?

~~~~~~~~~~

Det har gått
snart två år
sedan jag
senast fick se
ditt ansikte
som redan då
var som en främlings
Med tom blick
stod du där...
Mycket smärta
Många tårar
Ingen mening
längre
att låtsas...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 92 gånger
Publicerad 2010-05-27 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta