Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken hunger

Med naken hunger
upptäcker jag
nya vägar,nya mål
på din mjuka hud
Dina darrningar
säger mig
att du har kapitulerat
jag lovar att
du inte kommer
att ångra dig
vi har annat
att göra
i nattens mörker
än att sova




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 129 gånger
Publicerad 2010-05-27 14:34



Bookmark and Share


  Aftonvännen
strategisk förförelse
2010-05-27

  Ulf D VIP
Spännande, jag gillar "naken hunger".
Bra!
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta