Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakryggad

Du förlorade ditt krig
ingen försvarar dig
men ändå står du där
rakryggad och bister
Blek och grym
Du väntar dig inget
har inget hopp

Ändå står du där
tar emot slag
smakar blodets
bittra järnsmak
inga tårar tillåts
rinna över

Stoltheten håller du fast
med ett järngrepp...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 183 gånger
Publicerad 2010-05-27 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta