Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan.

I bland önskar man
att man hade
hållit käften
..att man hade
tagit emot pengarna
och sedan glömt..

Men jag ville
ändå inte
vara någon
som du ägde
Någon som
var din docka
utan tanke
utan känslor

Jag var
för mycket
människa..
för att
kunna bli
ett odjur
som Du...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 109 gånger
Publicerad 2010-05-27 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta