Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I elopedens fartvind

Tid att göra sig godvän med vinden
detta oroselement
som kittlar träden, gräsen
far på utflykt med vågen
lämnar uppnosigt allt därhän
går sina egna vägar
obunden.

Länge var vi okontanta med varandra-
inget att lita på
drar upp blåst och storm
ur sina fickor
håller mig för narr -
men nu är det slut härmed!
med min nya röda farkost
trotsar jag på fyra hjul
alla luftens faror -
köper mig en ny vindhatt!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-27 19:40

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Inte 'Aconitum', dvs Stormhat? Nä det är för giftigt...
2012-04-02

  Monika A Mirsch VIP
Vera på eloped i Vindhatt och håret flyger i blåsten - bästa vårdikten!
2010-05-29

    ej medlem längre
Härligt med denna livsbejakande text!
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP