Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmar är för färskingar


Sweet dreams

Drömmar , söta och goda ; som om de blott vore kakor.
Önskan och känslan att den måste slå in ; sen när blev verkligheten en simpel fairytale?! - Wake up
Gång på gång, tröttheten som kväver yttligare en trötthet.
Besvikelse på besvikelse, som när man gång på gång försöker få fast Barbie-benet på dockan som ändå inte fastnar med och utan Karlsson's klister; sluta försök. - Svälj stoltheten!

När drömmar krossas , ibland självmant- som en sort destruktivitet.
När drömmar krossas av samhällets stora hammare; utdömd.


De små söta molnen som alla alltid förklarar som socker-söta-rosa-moln ; ser ni någon godisaffär, dit får dem åka och gärna bevisa att molnen finns.




Fri vers av spegelbild
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-27 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

spegelbild
spegelbild