Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel







Jag vaknade i natt i dig

all tid i dig

intill

gryningshundar

alltid nära

dig








Övriga genrer av Jaqualx
Läst 484 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-27 21:32



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
vansinnigt snyggt, som det mesta av dig
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Jaqualx
Jaqualx