Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sårad

ekande röster
i trappans avsats
fyller plats
tar tid
tiger
min röst

och lämnar mig
ensam




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 729 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-05-27 22:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt som ekar vidare, fint!
2011-10-06

  ms Piggy
känner hur orden rörde vid mig
2011-01-10

  ulli
så enkelt formulerat men väldigt träffande. Snyggt!
2010-08-18

  aol
känner ekot
2010-08-12

  Anna*
Det kan eka långt efter sen rösterna försvunnit. Du skriver väldigt bra
2010-07-14

  Monika A Mirsch VIP
träffande djup bild av den sårades värld
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington