Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullkomlighet




Du är







och allt det där andra,

som får ord att blekna




Fri vers av Agnes
Läst 863 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-05-28 06:57



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
*applåder*
Såå bra! :)
2010-06-21

  Miss Mod
Sannerligen fullkomligt!
2010-06-06

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tjusigt. =)
2010-05-28

  Per Teofilusson
I förälskelsens dis? Och samtidigt läser jag: ja, ja vi räcker. Man kan även blekna av skräck har jag hört.
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes