Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger;Jag är ensam trots att du är här..

Du säger;Jag är ensam..trots att du är här
och mitt hjärta går sönder
för jag vet att det är sant
i nästan två år hade jag försökt förneka
jag viftade undan problemen och gråten
Nu har vi ingenting kvar att gömma oss bakom
Paniken smyger sig på långsamt och effektivt
Du packar din resväska och säger;Hejdå!
och jag vet att det är ett slutgiltigt farväl
Aldrig mer ska våra blickar fastna i varandra
Aldrig mer ska vi le försiktigt..
som den gången vi först delade en natt
Mitt hjärta saknar Dig
även om Vi inte kan leva tillsammans
Verklighetens kärlek är full av svårigheter
men ändå så vacker i all sin bitterljuva frukt..




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-28 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta