Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This is my life

This is my life
without you
Now I feel
the peace
the silence
My love
was never
good enough
but who are you
to judge me now?
You can call me free
if you see it my way
I was lonely
but now I´m just alone
I feel fine,I feel free




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-28 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta