Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett svagt ögonblick

I ett svagt ögonblick
föll jag för begäret
i din röst,i din blick
Blev girig i denna tid
av njutning
kände smaken
av rädsla och skam

Vad heter din Räddare?
Känner du regnet
mot ansiktet?
Det är min törst
efter dig igen..
Utan dig i mitt liv
brinner inget
Allt är ett spel
Vinna eller förlora?
Två färger
blöder samman till ett..
Som vi en gång..




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-28 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta