Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tryggt och stelt och det ger mig ingen lycka mer

du förstummar mig med din skönhet
min längtan förtär mina vener

och du skjuter mig med kärlek
och mitt hjärta förblöder




Fri vers av håell
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-28 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

håell
håell