Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(det finns ingen tystnad)


Och jag känner en kvinna som bytte adress för att han alltid skulle kunna hitta henne



De frågar hur kärleken ser ut
så jag skrev ett brev om mitt sätt att älska dig
och om tre flickor som lättade sitt hjärta från tyngd en kväll
när de tillsammans med havet ropade: Kom igen tiden, försvinn

Allt för att visa att jag inte var rädd för natten

Och jag har fotograferat stunder som tagit hand om mig
för att glömma att jag förlorat mitt hem
och blivit en av dem som tvekar

Så kan vi inte säga att vi väntar på varandra ett tag?
för jag vet att två blir en i ett naturfenomen om stjärnfall
och jag vill visa hur jag håller dem i handen

För vi satt i en fågelbur då vinden tog oss
och du berättade hur jag var åskan som slog i ditt hjärta
Och kanske handlar det just om det,
att det inte behöver vara så svårt alltid.






























Fri vers av Anaa
Läst 557 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-19 00:18



Bookmark and Share


  leika
du gör mig mållös.
2010-07-30

  mainstream
aj så vackert
2010-07-29

  Jeny
Det är skönt att känna att jag vet. För jag älskar dig så mycket att du blir åskslag i mitt hjärta också.

Och du skriver fantastiskt fint.

Och jag har fotograferat stunder som tagit hand om mig
för att glömma att jag förlorat mitt hem
och blivit en av dem som tvekar
2010-07-20

  Anita Hanssen
"Och jag har fotograferat stunder som tagit hand om mig" är något av det vackraste jag läst på länge!
2010-07-19

  LassO
härlig text
2010-07-19

    tehdog
Wow. Överväldigande.
2010-07-19

  Patrik Englund VIP
du är så bra på det bara
önskar du skrev oftare


bokmärke
2010-07-19

  Patrik Englund VIP
återkommer
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Anaa
Anaa