Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What would Jesus have done

Var är du, och kanske snarast

Finns du alls

Jag har väntat så länge
letat på alla omöjliga ställen
gått alla kurser, ätit alla vitaminer, vänt på varje sten
städat, klippt mig, ätit upp mina grönsaker, cyklat till jobbet,
tagit det med ro, varit aktiv, suttit stilla, Jag Har Bestämt Mig,
gjort mer, gjort klart, gjort slut, gjort rent,
skiftat däck, tänt ljus, släckt elden,
wax on, wax off.


Min vän S fann dig aldrig.
Hon sa: \"Det kommer till den som väntar,
ha tillit,
och under tiden - ska du bara
leva ditt liv
och se världen.\"


Så for hon till andra sidan jordklotet,

och dog.


Jag tänker på dig ibland, S

när natten är lång
i lilla huset.






Fri vers av Anders Bek
Läst 989 gånger
Publicerad 2005-11-13 18:27



Bookmark and Share


  frig
jag tycker om det här, känslan når verkligen fram till läsaren...
"wax on, wax off." kul med härliga citat tycker jag!
2005-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek