Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självdistans

I Linköping vid kyrkan Sankt Hans

jag mötte en man med så'n självdistans

att varthelst han än for

på semestersejour

kom han fram någon helt annanstans.




Bunden vers (Limerick) av limerick VIP
Läst 1132 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-05-29 15:55



Bookmark and Share


  aol
Härlig limerick tack för den,
2014-10-30

  lodjuret/seglare VIP
just självdistans kan även tänkas vara den sträcka man i lätt virrvarr tillryggalägger om morgonen före den längre resan, för att söka hitta allt det där nödvändiga 'som skall med' till varje pris...
2011-09-18

  lodjuret/seglare VIP
lättsamt sparsmakad samt
gourmetserverad rick
2011-09-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
En ande i farten
så klart en
som varit med
förr en sån kan
ju gå igenon en
stängd dörr!
Kul limerickat!
2010-05-29

  Bodil Sandberg VIP
Himla bra och kuligt om Hans självdistans

du limerickar med elegans!!
2010-05-29

  Mats Henricson
Härlig denna !
2010-05-29

  Paulina LH VIP
Helt underbart roligt distansierat!! ;D

*applåder*
2010-05-29

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Härligt rolig!
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick VIP

Mina favoriter
Hålla truten-limerick