Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte med samma ögon längre.

Jag såg dig inte längre
med samma ögon
som förut...
Något hade skett
under de år
vi delat tillsammans
Gradvis,smygande
som ett stort rovdjur

Jag fann mig själv gråtande
En Sorg över ett dött förhållande




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-29 16:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
att inte se med samma ögon smärtar, men så är det när man växer ifrån varandra,
tycker OM
2010-05-29

  Vildkärlek
Bra beskrivning
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta