Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En visa om en gammal kärlek.


Kom till mig inatt

När jag gick med tomma steg
I vad jag trodde skulle bli en evighet
Så fann jag dig, mitt hjärtas ros
Du gav mig hopp och en framtidstro

Och jag beundrar dig för att du är du
Hur du sprider din glädje i alla vissna hus
Och hittar jag någonsin dig i igen
Får du se att i hjärtat brinner lågan än

Kom till mig inatt
Vi visar världen
Kom till mig inatt
Det är ingen hörsägen
Det är kärlek

Och långt bortom denna betong
Sjunger fåglarna på en vacker sång
Och på en lång skogspromenad
Lyser våra stjärnor så ljust och klart




Fri vers (Fri form) av Teodor Astaire
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-29 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodor Astaire
Teodor Astaire