Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett-ording


Amerikansk senryû



NOLLOR




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-30 08:58

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Njord
ASG
2010-05-31

  Jaseph
Kanske inte meningen att man skall säga så mycket om något så enkelt. Först och främst tänker jag nog på att hela det amerikanska undret bygger på nollor, alltså att hela den ekonomiska siffervärlden, som finns, och inte finns, den vilar just i ingenting...
2010-05-30

  Monika A Mirsch VIP
den var alltför kviskarp för att jag skulle se sammanhanget? Sex snygga bokstäver för den märkliga uppfinnigen av ingenting ....
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP